Home
Algemene info
-Geografie
-Klimaat
-Geschiedenis
-Economie
-Transport
-Praktisch
Ontspanning
-Bezienswaardig
-Excursies
-Watersporten
-Duiken
Hotels
Vliegtickets
Promoties
Links


Aangepast zoeken
El Quseir: Vliegtuigtickets
Vliegtuigtickets naar El Quseir

Er zijn wekelijks verschillende chartervluchten vanuit BelgiŽ en Nederland naar Marsa Alam, de meest nabije luchthaven een 70-tal km ten zuiden van El Quseir. De prijs van vliegtuigtickets voor deze vluchten is voornamelijk afhankelijk van het seizoen waarin je wenst af te reizen. In het toeristisch hoogseizoen, waar alle schoolvakanties onder vallen, kan de prijs oplopen tot meer dan 500 euro, maar in het laagseizoen kan je soms zelfs voor minder dan 50 euro enkel naar Marsa Alam vliegen.

Alle grote reisorganisaties hebben chartervluchten naar Marsa Alam en het loont de moeite om ze allemaal te bekijken vooraleer te boeken aangezien er soms grote prijsverschillen zijn. Ook de luchthaven van vertrek kan een invloed hebben op de prijs. In het hoogseizoen zijn er veel chartervluchten vanop kleine regionale luchthavens en deze kunnen zowel zeer handig als voordelig zijn.

Een andere mogelijkheid is een chartervlucht naar Hurghada te nemen, deze zijn meestal zelfs nog goedkoper dan de vluchten naar Marsa Alam, maar dan heb je nadien nog een busrit van een kleine 2 uur voor de boeg. Minder aan te raden zijn de luchthavens van Sharm el Sheikh, Taba, Eilat of Aqaba aangezien deze zich allen aan de overzijde van de Rode Zee bevinden en de transfer naar je eindbestemming dus veel te tijdrovend zou worden.

  • BelgiŽ
    • Jetairfly: (Het voormalige TUI-Airlines) Dit is de belangrijkste chartervlucht maatschappij in BelgiŽ die voornamelijk voor de TUI touroperators vliegt. Bij zal u zeker goedkope vliegtuigticketten naar Marsa Alam vinden!
  • Nederland
    • Transavia: De belangrijkste chartervlucht maatschappij van Nederland. Bij vindt u gegarandeerd goedkope tickets naar Marsa Alam.
Er zijn tientallen, zoniet honderden, websites waar je de prijzen van de verschillende vliegtuigmaatschappijen kan vergelijken. Deze werken allen op een zeer professionele en betrouwbare manier. Hierboven heb je al verschillende links waar je de mogelijkheid hebt om de prijs van een vliegtuigticket te berekenen, probeer er verschillende uit om zeker te zijn dat je de beste prijs gevonden hebt!